Program // April, Maj, Juni 14′

Underligt, udfordrende og uregerligt teater er en kærkommen gæst hos Uteater. Her kan kulturjunkier læne sig tilbage i sofaen og blive fodret, kildet og udfordret med overrumplende underholdning. Uteater er mere end teater – det er også alle de events, der får dig til både at grine og græde. Det bliver sjov og spaß! Vi åbner dørene til Uteater klokken 20, så allerede der er du naturligvis velkommen til at dukke op for at hygge, drikke en øl og høre lidt god musik! Og husk: Det koster ikke mere end du betaler for en halv biografbillet eller halvanden liter cola fra kiosken nede på hjørnet, så tag endelig alle dine uterlige venner og uvenner med!

Se programmet her: ( Tidligere arrangementer findes i arkivet… )

 

 APRIL 

 

 

Onsdag: 23. april / kl. 20.00
— Entré: 50 kr.

Iran og Uteater

Lydkollager og persiske passionsspil vil være aftenens tema, når
Todd Safaraz og Thomas Tillner m.fl. breder tæpperne ud.

 

 

Torsdag: 24. april / kl. 20.00
— Entré: 75 kr.

Skæbnefortællinger

Jens Peter Madsen + Maria Junghans:

 

To fortællinger om kærlighed, bedrag og beundring. Uteater har åbnet sin intime scene for fortællerne Maria Junghans og Jens Peter Madsen. Du høre to fortællinger om kærlighed og om beundringens magiske kraft. Med rod i virkeligheden fortæller de om den destruktive og den skabende kærlighedskraft.

 

Jens Peter Madsen fortæller sin egen fortælling “Niels” omhandler en gammel bekendt man møder en bar. Hvad blev der af ham? Han vil godt afsløre at der kærlighed i den historie, lige som historien om “Kvinden, der samlede på tegn” som Maria Junghans fortæller, handler om at falde i kærlighedens vold.

 

skæbnefortællinger

 

 

Lørdag: 26. april / kl. 20.00
— Entré: 50 kr.

Andalusien og Uteater

”Disse hænder er dine”
Flamenco-aften med “Noche Azul” som i sang, dans og musik fortolker digte af Federico Garcia Lorca.

 

 

 

 MAJ 

 

Fredag: 2. maj / kl. 20.00
— Entré: 30 kr.

I Wet The Desert

Bag navnet ”I Wet The Desert” står en kvartet der spiller en blanding af jazz, surf og rock. En stilart, der er beskrevet med ordet: ”Ørkenmusik”.

I Wet The Desert kendetegner sig ved, at lave musik med enkle melodier, optimistiske og udadvendte arrangementer, men også hele tiden søge ud over grænserne.
De fem talentfulde musikere der udgør bandets medlemmer, har hver især en meget forskellig baggrund og udnytter på den måde hinandens kompetencer og erfaring til at skabe et nyt og unikt univers. Musikken er humoristisk, legende og billedlig.

 

iwetthedesert

 

 

Mandag: 5. maj / kl. 20.00
— Entré: 50 kr.

Laptop + Laptop: Analog & digital

Tore Honoré Boe og Robert Cole Rizzi laptop + laptop – analog & digital

Et sjældent besøg af den norske lydkunstner Tore Honoré Boe, som spiller på sin egen opfindelse: den akustiske laptop – en anordning bestående af forskellige små objekter indbygget i en trækasse. Den herboende lydkunstner og musiker Robert Cole Rizzi arbejder primært med fieldrecordings – reallydsoptagelser der indgår som musikalske elementer i værker på lige fod med instrumentale lydkilder. Koncerten byder på en varm, fantasifuld og anderledes opfattelse af hvad musik også kan være – både stille, smuk og intim men også kraftfuld og insisterende.

 

laptop+laptop

 

 

 

Torsdag: 8. maj / kl. 20.00
— Entré: 30 kr.

Dobbeltkoncert med to odenseanske bands!
Midlands & Caper Clowns

Med rødderne plantet i Odense er aspirationen at lade grenene favne vidt for det 5-mand store rock’n’roll cirkus Midlands. Bandets inspiration kommer musikalsk fra bankende rock, pop og funk, men grundet inspirationens ukontrollerbare væsen, kan den ligeså komme fra et tomt køleskab som fra Abbey Road.
Det er vanskeligt at sætte prædikat på Caper Clowns musik, da stilen er en blanding af alt muligt. Det folk siger om dem er:“Tim Christensen / Oasis / Panic at the Disco / Beatles” m.m. En koncert med Caper Clowns er en positiv og nuanceret oplevelse, hvor man ikke kan nøjes med at høre to numre og så tro, at man ved, hvad bandet står for.

 

Caper Clowns

 

 

 Fredag: 9. maj / kl. 20.00
— Entré: 40 kr.

Sange i maj m. Paula Tebbens (Tyskland) & Il Tempo Gigante

 

Den berlinske sangskriver Paula Tebbens spiller energiske akustiske sange som er i øjenhøjde med sine lyttere. Hun er klar med hendes debut-minialbum, som er Paulas første officielle udgivelse af med 5 sange som forener hendes oprindelige sangskriver/bluesmusik med nye elektroniske elementer.

 

Il Tempo Gigante er navnet på en kunstner, som med sin musik formår at fortælle en historie man ikke kan undgå at blive draget ind i. Ved brug af loopstation og diverse instrumenter opbygges så smukke lydbilleder at man helt glemmer tid og sted. Plade nr.to er lige færdigindspillet, mixet og mastereret og ligger klar i butikkerne til maj, men inden da vil I kunne opleve nogle af numrene på Uteater i vores dejlige, intime rum.

 

Vi glæder os meget til at tage imod Il Tempo Gigante & Paula Tebbens denne aften:

 

 

Onsdag: 14. maj / kl. 20.00
— Entré: 50 kr. i forslag / 75 kr. i døren www.billetto.dk/uteaterpustelnikmaj

Valdemar Pustelnik Comedy Show

Stand-up på ”Uteater: Valdemar Pustelnik – Det her bliver alternativt!”
Komiker Valdemar Pustelnik besøg Uteater og giver en smagsprøve på sit kommende soloshow.

Med en blanding af storytelling, politisk klovneri, gråd og et par jokes
eller 10 tager Valdemar publikum med i et univers, hvor kærlighed,
livets håbløshed og kønskampens Art of War er essentielle byggesten.
Lyder det som stand-up du har set før? Det er det ikke. Det bliver alternativt.

 

valdemarp

 

 

Onsdag: 21. maj / kl. 20.00
— Entré: 50 kr.

Pikken i Antikken

POLYHISTOR-AFTEN om størrelse og gørelse med Thomas Tillner.

 

 

 

Fredag: 23. maj / kl. 20.00
— Entré: 30 kr.

Koncert med Lars Skou, Jakob Alsbjerg
&
Kristine Hoelgaard

Denne aften står i originalmusikkens tegn, når to aarhusianske sangskrivere, samt en eksiljyde nu bosat i Odense, gæster Uteater. Lars Skou: Lars er udstyret med sin guitar og et dejligt, poetisk sindelag, der gør ham absolut se- og lytteværdig. Jakob Alsbjerg: der læner sig op af den amerikanske singer/songwriter kultur. De ofte dystre og melankolske sange skal ses som små historier, der forsøger at udtrykke nogle af menneskets grundfølelser så som glæde, vrede, angst og sorg. Kristine Hoelgaard: med sange som omhandler dagbogskiggerens længsel, et farvel, et gensyn i en duft, et øjebliks lykke og små glimt ind i et forvirret rodehoved og en historie som er i gang med at blive fortalt.

 

jakob,-lars,-kristine

 

 

Fredag: 30. maj / kl. 20.00
— Entré: 30 kr.

Antistof + Tomrum: Elektronisk live-improvisation

Abstrakt, eksperimenterende elektronisk musik står på programmet, når Antistof og Tomrum mødes til en improviseret live-session på Uteater.

Konceptet er enkelt: Kun den overordnede ramme er aftalt på forhånd, og musikken skabes på stedet, i nuet, gennem improvisation og samspil mellem menneske og maskine. Koncerten bliver derfor en unik rejse gennem ukendte lydlandskaber – for såvel musikere som publikum.

as2

 

 

 JUNI 

 

 

Fredag: 20. juni / kl. 20.00
— Entré: 30 kr.

Mosi Trio

Mosi Trio er en helt ny konstellation i det odenseanske jazzmiljø, der tager udgangspunkt i – og samtidig udfordrer – jazzens “klassiske” klavertrio. Vi blander den amerikanske sangbog med den nordiske, og lader dette møde inspirere vores egne numre. Det dynamiske samspil er i højsædet, og dette giver trioen et fælles, organisk udtryk med sans for både det lyriske, groovet og masser af swing.

Mads Klindt: klaver, rhodes. Lasse Funch: trommer.
Laurits Brinkmann: bas – alle tre studerer for øjeblikket på Syddansk Musikkonservatorium & Skuespillerskole i Odense.

 

poster-mosi-2