Forestillingsarkiv Uteater
Odense Teater
Odense Teater

Menu

Story Slam: Det gemte sig i mørket

Spoken Word-konkurrence

#storyslam | #uteater

Aftenens tema er: Det gemte sig i mørket

OM STORY SLAM:
Med STORY SLAM stiller Uteater sin scene til rådighed for publikums gode, uhyggelige, sørgelige, og frem for alt selvoplevede historier. Gribende, rørende, spændende og magiske historier. Skabt og fortalt af dig og alle andre med hang til at fortælle om livets små og store oplevelser. STORY SLAM er en konkurrence om at fortælle den bedste historie. Reglerne er enkle: Hver deltager fortæller en selvoplevet historie med afsæt i aftnens tema. Der er 5 minutter til rådighed til hver fortælling. Ingen rekvisitter, bare dig, scenen og publikum.

LYST TIL AT STILLE OP?
Har du en god historie, så meld dig som deltager, eller mød op til åben scene.

Overvejer du at stille op eller vil du gerne vide hvad Story Slam er, kan du tilmelde dig en gratis workshop i Storyslam fredag d. 9. november kl 18-20.

Læs mere på Story Slam Odenses hjemmeside.

STORY SLAM er støttet af kulturmidler fra Odense kommune.

 

Se pressefoto her.

Undergrunden

Spilleperiode
17. november

Spilletider
Kl. 20.00

Varighed
2 timer

Entré 50 kr.

Tip en ven

Værter og instruktører i 2016 er fortællerne Maria Junghans & Esther Rützou

Praktisk Info

ENTRÉ
På Uteater skal du ikke bruge tid på at bestille og printe en billet. Da vi kører med ENTRÈ i stedet for egentlige billetter, møder du bare op til forestillingen og betaler entréprisen i døren. Ved de fleste forestillinger koster entré 50 kr., men prisen kan variere. Dette vil stå anført på siden for det enkelte arrangement. Pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet, så det er en god idé at møde op i god tid. Dørene åbner allerede en time før arrangementets starttidspunkt.

Mens du venter på, at arrangementet begynder, har du mulighed for at nyde en lille forfriskning i form af øl, vin, sodavand eller vand. Vi har enhedspriser på vores drikkevarer, som alle kan købes til den nette sum af 15 kr. (10 kr. hvis du er medlem af Klub_U. Læs mere her). Drikkevarerne kan nydes ved de små caféborde i vores hyggelige intime teatersal.

Betalingsformer
Du kan betale kontant eller med MobilePay.

Vi glæder os til at se dig på Odense Teaters eksperimenterende undergrundsscene!

Uteater / Undergrunden
Jernbanegade 21
5000 Odense C
(Indgang - Bagsiden af Odense Teater)

uteater@uteater.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere.

OK